Γιάννης Χαρούλης στο Λυκαβηττό – Ο χρυσός δίσκος της δεύτερης μέρας (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο Γιάννης Χαρούλης δεν περίμενε απονομές και χρυσούς δίσκους κι αυτό φάνηκε στην έκπληξη με την οποία αντιμετώπισε επί σκηνής την Μαργαρίτα…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Μάτσα της Minos – EMI η οποία απευθυνόμενη προς τον ίδιο αλλά και το κοινό υπογράμμισε με τη σειρά της : «Ξέρω ότι δεν αρέσουν, ούτε σε σένα, ούτε στον Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι απονομές, αλλά θέλαμε η έκπληξη αυτή να είναι μια συμβολική κίνηση για να πούμε στον κόσμο ότι η μουσική ποτέ δεν πεθαίνει και είναι το καταφύγιο μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές».

Έτσι οι «Μαγγανείες» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Χαρούλη έγιναν και τυπικά χρυσές. Η έκπληξη της πρώτης μέρας ήταν ακόμη πιο ουσιαστική αφού μαζί με το Χαρούλη βρέθηκε στη σκηνή κοντά του ο Χρήστος Θηβαίος. Ο πρώτος στάθηκε με τα ακριβά του λόγια στη καθοριστική συμβολή του δεύτερου στη διαδρομή του, γυρνώντας το ρολόι του χρόνου 11 χρόνια πίσω, στον ίδιο ακριβώς χώρο. Έκτοτε, απ’ το 2002 δηλαδή μέχρι και τις μέρες, ο Γιάννης Χαρούλης έχει αποσπάσει δεκάδες χρυσές στιγμές, που όσο περνάει ο καιρός γίνονται πλατινένιες. Τις απονομές αυτές τις κάνει καθημερινά ο κόσμος, μέσα απ’ τα φυλλοκάρδιά του.




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!