Φωτεινή Δάρρα, Penny & The Swingin' Cats – Πρόβες

(VIDEO) Τραγούδια των «καλύτερών μας χρόνων» θα παρουσιάσει η Φωτεινή Δάρρα με τους μουσικούς της & τους Penny & The Swingin' Cats
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο Stage Volume 1. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησαν οι πρόβες τους, όπου δουλεύουν εντατικά το νέο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με τίτλο «Black & White» και υπέρτιτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια», το οποίο παραπέμπει σε σκηνές και στοπ καρέ από αγαπημένες ταινίες που φέρνουν στο νου θερινό σινεμά.

Η Φωτεινή Δάρρα και η Penny με τους Swingin’ Cats ερμηνεύουν μεγάλα τραγούδια, που στο παρελθόν σημαδεύτηκαν από τις ερμηνείες της Μελίνας Μερκούρη, της Τζένης Βάνου, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, της Νάνας Μούσχουρη, καθώς επίσης και τραγούδια των Michel Legrand, Marvin Hamlisch και Pink Floyd που έγιναν διάσημα με τις φωνές των Barbara Streisand, Frank Sinatra, Emma Chaplin, Janis Joplin.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε τις δύο κυρίες στα τραγούδια «Δε θέλω πια να ξαναρθείς», «Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα» & «Εσύ που τρελά μ’ αγαπούσες» του Μανώλη Χιώτη, καθώς και το «Μέρα Νύχτα» του Γιώργου Ζαμπέτα σε στίχους Δημήτρη Χριστοδούλου. Στην κιθάρα ο Γιώργος Ζερβός & στο πιάνο ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου | Μοναστηράκι | Τηλ.: 210 3232 132

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!