Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του Λεμπέση στην «Αστροφεγγιά»

(PHOTOS) 200 τυχεροί απόλαυσαν μια εξάωρη μουσική πανδαισία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο δημιουργός και ερμηνευτής Γιάννης Λεμπέσης, οι εκλεκτοί τραγουδιστές Μαρία Σταφυλοπάτη, Κωσταντίνος Καραγεωργίου και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα (Βασίλης Μούζος μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς ακορντεον, Χρήστος Χάρης κλαρίνο, Θεόδωρος Κυδωνιεύς κιθάρα) ξεκίνησαν τη χειμερινή σαιζόν στην «Αστροφεγγιά».

Το ιστορικό αθηναϊκό στέκι στην Πατησίων & Κόντου αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους φίλους του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού πού θέλησαν να παρευρεθούν στα εγκαίνια.
01
Τελικά μόνο 200 τυχεροί απόλαυσαν την εξάωρη μουσική πανδαισία με τα ομορφότερα ρεμπέτικα, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, όπως συνηθίζει να παρουσιάζει στα προγράμματά του ο Λεμπέσης, μαζί φυσικά με τις δικές του δημιουργίες που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίζουν.

Και βέβαια έριξαν και τις «παραγγελιές» του, γεγονός που αποτελεί δέλεαρ αλλά και θεσμό πλέον στις παραστάσεις του λαϊκού τραγουδοποιού, αλλά και τις βόλτες τους.

Οι υπόλοιποι, που αναγκαστικά δεν χώρεσαν, έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα Παρασκευοσάββατα όπου θα λειτουργεί το κλασικό αυτό μαγαζί που συνδυάζει την καλή μουσική με ωραίους μεζέδες και προσιτές τιμές.
02
Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων 18, 20, 25 και 30 χρονών που τραγουδούσαν και χόρευαν τα σπουδαία αυτά άσματα που παρουσιάζουν ο Λεμπέσης, η Σταφυλοπάτη και ο Καραγεωργίου μαζί με τους ξεχωριστούς μουσικούς, γεγονός που από μόνο του δείχνει ότι μεγάλη μερίδα της νεολαίας αγαπάει και στηρίζει το αληθινό λαϊκό τραγούδι.

ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ
Πατησίων 296 και Κόντου 5
Τηλ.2102010160 και 2102233077

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!