«Ενταλαμαγκέν» το απόλυτο οικογενειακό μαγαζί!

(ΑΝΕΚΔΟΤΗ LIVE ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ) Στο θρυλικό «Εντελαμαγκέν» στο Αιγάλεω, ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Κατινάρη -στην καλύτερη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

φάση της καριέρας της με συγκλονιστικές κυριολεκτικά ερμηνείες- ,ο Πορφύρης Κονάς -με το γλυκύτατο και ταυτόχρονα στιβαρό και περίτεχνο παίξιμο στο ακορντεόν-,ο Βασίλης Μούζος -τα ταξίμια του στο μπουζούκι θα τα ζήλευαν οι πιο ξακουστοί μπουζουξήδες- και ο Σάκης Σάμπαλης -πραγματικό χρονόμετρο κρατάει όλη την ορχήστρα χωρίς να χάνει ούτε ένα ακόρντο- και ο κόσμος που το γεμίζει κάθε Πρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και τα μεσημέρια της Κυριακής κάνουν πράξη το καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση: «Όμως εμείς είμαστε εμείς και δεν μας άλλαξε κανείς με τραγουδάκια λαϊκά ξορκίζουμε δαιμονικά».

Από τον περασμένο Οκτώβριο που ξεκίνησαν συνεχίζουν επιτυχημένα και δυναμικά φέρνοντας στο «Εντελαμαγκέν» την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Παππούδες παιδιά και εγγόνια γίνονται μια παρέα, «Λαϊκά σεμνά και ωραία».
Η επιμέλεια του προγράμματος στο «Εντελαμαγκέν» έχει γίνει από το διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη και η συνταγή έξυπνη και ουσιαστική: Όλες οι μεγάλες στιγμές του Ελληνικού Λαϊκού τραγουδιού (Ρεμπέτικο, Σμυρνέϊκο, Παραδοσιακό, επιλεγμένο νεώτερο Λαϊκό) και από ένα σημείο και μετά οι παραγγελιές του κόσμου.
Αυτό το τελευταίο είναι και το δυνατό χαρτί του Λεμπέση και της ορχήστρας του «Λαϊκής Στράτας» που η πολύχρονη συνύπαρξή τους, τούς έχει αποφέρει εκτός των άλλων και ένα κοινό ρεπερτόριο άνω των 3000 τραγουδιών.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Λεμπέσης μας έστειλε μια υπέροχη απείραχτη ζωντανή ηχογράφηση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του «Όμως εμείς είμαστε εμείς» μέσα από το «Εντελαμαγκέν»  αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Ογδόου. 

Το τραγούδι «Όμως εμείς είμαστε εμείς»  συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη  έκδοση της δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Τα ίδια και χειρότερα» με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαργαρίτη ,του Γεράσιμου Ανδρεάτου και της αηδονόλαλης Σοφίας Κολλητήρη και με το καλημέρα έγινε σουξέ στις ραδιοφωνικές συχνότητες αλλά και στις καρδιές του 
κόσμου. 
 
«Εντελαμαγκέν» | Παπαναστασίου 27 Αιγάλεω | Τηλ.2105314240,6938784538 

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!