Έφη Οικονομάκη – «Μια γυναίκα φεύγει» (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO) Στον όμορφο κι ατμοσφαιρικό χώρο της μουσικής σκηνής Χαμάμ στα Πετράλωνα πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική πρεμιέρα της νέας…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

μουσικής παράστασης της ηθοποιού και ερμηνεύτριας Έφης Οικονομάκη, με τίτλο «Μια γυναίκα φεύγει». Το «concept» της παράστασης, σύμφωνα με την ιδέα της πρωταγωνίστριας, είναι να παρουσιαστούν τραγούδια απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου, τα οποία αφορούν στο χωρισμό και φέρουν τη συνθετική & στιχουργική υπογραφή των σημαντικότερων Ελλήνων δημιουργών.

 

Εκφραστική, άμεσημε αέρα και πατήματα απ’ το «χτες» αλλά και σύγχρονη δυναμική η Οικονομάκη πλαισιώνεται από δύο νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Δημήτρη Κορίλλη και τον Πάνο Παπαϊωάννου ο οποίος παίζει και κιθάρα. Μαζί

με τους μουσικούς λειτουργούν σαν καλά «μονταρισμένη» ομάδα προσφέροντας στιγμές αληθινής διασκέδασης.

 

Στην έναρξη στο φινάλε αλλά και στα «μισά» της παράστασης πραγματοποιούνται προβολές αποσπασμάτων από Ελληνικές ταινίες, καθώς και video clip που δημιουργήθηκαν ειδικά για την παράσταση. Οι παραστάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή.

Το βράδυ της Τετάρτης που πέρασε, λοιπόν, στο Χαμάμ για να παρακολουθήσουν την παράσταση βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες και φίλοι της Έφης Οικονομάκη. Ένας γαλαξίας αστέρων που σπάνια συναντά κανείς ακόμα και στις πιο «ξακουστές» ανάλογες βραδιές . Μεταξύ αυτών οι: Γιάννης Σπανός, Μαρίζα Κωχ, Αρλέτα, Γιάννης Βόγλης, Μάρθα Καραγιάννη, Θέμης Ανδρεάδης, Γιώργος Χρονάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ελένη Γκασούκα, Τάκης Παπαματθαίου, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Καληώρας, Κώστας Κόκλας, Μαρίνα Ασλάνογλου, Γιώργος Βάλαρης, Άννα Χατζησοφιά, Δημήτρης Μαλισσόβας, η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω, η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Άννα, η κόρη της Ελένης Λιάκου (στιχουργού του «Μια γυναίκα φεύγει») Ρομίνα Περιστέρη, Δώρος Δημοσθένους, Χρυσούλα Στεφανάκη, Ρένια Ρίγγα καθώς και οι Τάκης Χατζής, Δημήτρης Μανιάτης, Βασίλης Μπουζιώτης, Ζήνα Κουτσελίνη, Ζέτα Καραγιάννη, Αλεξάνδρα Τσόλκα, Γιώργος Γαβαλάς, Αντώνης Μποσκοΐτης, Λιάνα Μαλανδρενιώτη, Διονύσης Τσιλιμιδός, Δημήτρης Γκοσμάνης, Σπύρος Σιγούρος.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Κοτσιρέας

 

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!