Δημήτρης Μητροπάνος «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη…» - Η συνέντευξη τύπου

  (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO + ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του 4ου Κ.Α.Π.Η. της Θεσσαλονίκης η συνέντευξη τύπου για τη συναυλία αφιέρωμα στον…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Δημήτρη Μητροπάνο, που θα πραγματοποιηθεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Μίλησαν ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η κ. Λάζαρος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο κ. Παπαφλωράτος εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας «Stadium events», η κυρία Λία Χατζηδημητρίου εκ μέρους της Minos-Emi, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης ο οποίος θα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια, την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση ορχήστρας και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που θα παρουσιάσει την εκδήλωση… Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο επί 16 χρόνια συνεργάτης του Δημήτρη Μητροπάνου Γιάννης Παπαζαχαριάκης, αναγκάστηκε από τη συγκίνηση να σταματήσει την ομιλία του, για να συνεχίσει λίγο αργότερα.

Όπως έγκαιρα και έγκυρα ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι το www.ogdoo.gr, στη συναυλία θα συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Παπαζαχαριάκης και η 11μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου. Υπάρχει επίσης περίπτωση να τραγουδήσουν και οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας, εφόσον τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες που έχουν εκείνη την περίοδο.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο στιχουργός στον οποίο οφείλεται ο τίτλος της συναυλίας, που δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο Γράψα.

Όπως επεσήμαναν όλοι οι ομιλητές, η συναυλία αυτή ήταν μια υπόσχεση-δέσμευση του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος είχε αποδεχθεί την πρόταση του Κ.Α.Π.Η. από τις αρχές Απριλίου, θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ενίσχυση αλλά και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης της πόλης, για τα προβλήματα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει στις πλέον αδύναμες ομάδες της κοινωνίας. Μετά τον απροσδόκητο χαμό του, αποφασίστηκε από την οικογένεια και τους συνεργάτες του να γίνει η εκδήλωση με τους φίλους του, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του… «Σαν να είναι εκεί και ο ίδιος ο Μήτσος», όπως ειπώθηκε χθες…

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 6 euro στο πέταλο του γηπέδου και στο χλοοτάπητα και 8 euro στις πλαϊνές κερκίδες (κατά τη διάρκεια της προπώλησης) και αντίστοιχα 9 & 12 euro την ημέρα της συναυλίας. Η ημερομηνία προπώλησης και οι χώροι πώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν προσεχώς. Όλοι οι τραγουδιστές θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ τα έσοδα της συναυλίας, μετά την εκκαθάριση των εξόδων παραγωγής θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο video έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου.

Κεντρική φωτογραφία: Μαριάννα Αναγνωστοπούλου
Video-Φωτογραφίες: Θανάσης Γιώγλου


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!