Αρβανιτάκη, Ιωαννίδης και άλλοι διαλεκτοί στην παρουσίαση του «Τεμπέλη Δράκου»

(PHOTOS) «Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου» γιορτάστηκαν με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοο Ιωαννίδη και άλλους διαλεκτούς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου»: το νέο παιδικό άλμπουμ παρουσιάστηκε στα Public, με οικοδεσπότες το δημιουργό Γιώργο Χατζηπιερή και τους συντελεστές του δίσκου.

Μετά τους δύο προηγούμενους δίσκους που έχουν αποτελέσει σταθμό για το παιδικό τραγούδι («Ο Τεμπέλης Δράκος και Άλλες Ιστορίες» και «Η Επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου»), ο δημιουργός Γιώργος Χατζηπιερής παρουσίασε τις νέες περιπέτειες του χαριτωμένου δράκου, με το νέο CD «Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου».

12 ολοκαίνουρια τραγούδια και 3 ορχηστρικά, σε στίχους και μουσική του ίδιου, ενορχήστρωση του Μάριου Τακούση και ερμηνεία από αγαπημένες φωνές του ελληνικού κοινού, «ζωντάνεψαν» για το κοινό, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Public Συντάγματος, όπου γονείς και παιδιά απόλαυσαν τις μουσικές ιστορίες του αγαπημένου πρωταγωνιστή.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί από τους συντελεστές του νέου δίσκου, ενώ μίλησαν για τη νέα αυτή συλλογή οι Γιώργος Χατζηπιερής, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Σοφία Παπάζογλου. Παρόντες ήταν επίσης οι ερμηνευτές Δώρος Δημοσθένους, Αντώνης Αντωνίου από τους Monsieur Doumani και Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, κάποιοι από τους οποίους επίσης τραγούδησαν ζωντανά για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Τεμπέλη Δράκου.

Λίγα λόγια για το δίσκο


Στο νέο δίσκο συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν γνωστοί και αγαπημένοι ερμηνευτές: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Παπάζογλου, Δώρος Δημοσθένους, Απόστολος Ρίζος, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, και το συγκρότημα Monsieur Doumani. Συμμετέχει επίσης η πολυβραβευμένη χορωδία Rosarte, υπό την διεύθυνση της Ρόζυ Μαστροσάββα και η χορωδία του Α’ Δημοτικού Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογιώργη.

Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου κυκλοφορούν σε αποκλειστική διάθεση από τα καταστήματα Public.

Photo credits: Σπύρος Κατωπόδης, Εύρος Βοσκαρίδης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!