«Υπάρχουν εξωγήινοι και έχουμε μυστικές επαφές μαζί τους εδώ και χρόνια»

Ένας Ισραηλινός ειδικός, κατά γενική ομολογία σοβαρός άνθρωπος, κάνει μια τρελή αποκάλυψη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε ισχυρισμούς πως οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και πως έχουν συνάψει και συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, προχώρησε πρώην Ισραηλινός στρατιωτικός, μιλώντας σε ισραηλινό μέσο ενημέρωσης.

Τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς έκανε ο Χάιμ Έσεντ, ο οποίος υπηρέτησε ως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος ασφαλείας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια και του απονεμήθηκε το βραβείο ασφάλειας Ισραήλ σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από ισραηλινό πρόεδρο. Ο 87χρονος πλέον καθηγητής αποσύρθηκε από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ το 2011.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έσεντ, σε συνέντευξή του στο μέσο ενημέρωσης Yedioth Ahronoth οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά έχουν υπογράψει συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ώστε να μπορούν «να κάνουν πειράματα».

Σε μια μετάφραση που δόθηκε από τον Εβραϊκό Τύπο, ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας του διαστήματος εξήγησε πως οι φερόμενοι εξωγήινοι «ερευνούν και προσπαθούν να κατανοήσουν ολόκληρη την υφή του σύμπαντος και θέλουν [τους ανθρώπους] ως βοηθούς».

Όπως δήλωσε ο Έσεντ «περιμένουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο, όπου θα καταλάβουμε γενικά τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια», προσθέτοντας πως, η συνεργασία έχει επεκταθεί στον Άρη, τον «κόκκινο πλανήτη», όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει επισήμως φτάσει.

«Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποί τους, καθώς και οι Αμερικανοί αστροναύτες».

Όταν ο Έσεντ ρωτήθηκε γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, δήλωσε ότι αξιωματούχοι επέλεξαν να μην τις κοινοποιήσουν, επειδή οι φερόμενοι εξωγήινοι «ζήτησαν να μην δημοσιεύσουν ότι είναι εδώ». Πρόσθεσε επιπλέον πως «η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη».

Ωστόσο, υποστήριξε πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «ήταν στα πρόθυρα να αποκαλύψει [την ύπαρξή τους], αλλά οι εξωγήινοι στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία [είπαν]: "Περιμένετε, αφήστε τους ανθρώπους να ηρεμήσουν πρώτα".

Δεν θέλουν να ξεκινήσουν μαζική υστερία» συμπλήρωσε. «Θέλουν πρώτα να μας κάνουν λογικούς και κατανοητούς».

Αναγνωρίζοντας ότι τα σχόλιά του ακούγονται κάπως τραβηγμένα, ο Έσεντ παραδέχθηκε πως θα είχε «νοσηλευτεί» αν «είχα αποκαλύψει αυτά που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια». Ο πρώην αξιωματούχος της ισραηλινής κυβέρνησης σημείωσε πως αποφάσισε να εκφράσει τους ισχυρισμούς τώρα, μόνο και μόνο επειδή το ακαδημαϊκό τοπίο έχει αλλάξει.

«Σήμερα μιλούν ήδη διαφορετικά. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου, έχω τον σεβασμό από πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου η τάση έχει αλλάξει επίσης» δήλωσε.

Συναδελφοί του πάντως διαβεβαιώνουν ότι ο Έσεντ είναι σοβαρός άνθρωπος και τα λεγόμενά του έχουν βάση, αν και μάλλον το παρατράβηξε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!