Το κλάμα της Adele στα Brit Awards 2016

Η Adele βαθιά συγκινημένη ξέσπασε σε κλάματα για την τιμή που της έγινε στα Brit Awards 2016.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της μέχρι στιγμής διαδρομής της έζησε χθες βράδυ η Adele στην απονομή των Brit Awards. Σε αυτά 27χρονη καλλιτέχνης σάρωσε κυριολεκτικά.

Όταν έφτασε η ώρα του βραβείου της «Παγκόσμιας Επιτυχίας» από τον Tim Pic τον πρώτο βρετανό αστροναύτη που πήγε στο διάστημα, εκείνος την προλόγισε με αυτόν τον τρόπο: «Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω από εδώ που βρίσκομαι σε αυτή την απίστευτη βραδιά. Αλλά τώρα, ας δούμε για ποιο λόγο η επόμενη καλλιτέχνης αξίζει το βραβείο της Παγκόσμιας Επιτυχίας».

Όταν άκουσε το όνομά της, η Adele φανερά συγκινημένη, και με όλα όσα είχαν προηγηθεί, ανέβηκε στη σκηνή του O2 Arena του Λονδίνου για να παραλάβει το βραβείο της, δηλώνοντας:

«Ήμουν χαμένη για κάποιο διάστημα, δεν ήξερα αν πραγματικά θα επέστρεφα ποτέ, αλλά εσείς ήσασταν τόσο καλοί μαζί μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου, Τζόναθαν Ντίκενς, αλλά και τον φίλο μου (Σάιμον Κονέκι) για την στήριξή τους. Δεν είναι κι άσχημα για ένα κορίτσι από το Τότεναμ να κερδίζει το βραβείο της Παγκόσμιας Επιτυχίας!»

Κάθε άλλο!
138864545

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!