Συγκλονιστικό video: Αδέρφια πηδούν από τον τρίτο όροφο για να σωθούν από φωτιά

Τα έσωσαν γείτονες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δυο αδερφάκια, ηλικίας 3 και 10 ετών, σώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένουν, στην πόλη Γκρενόμπλ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, πέφτοντας από το ανοιχτό παράθυρο του διαμερίσματος στον τρίτο όροφο και... προσγειώθηκαν στα χέρια ανθρώπων που περίμεναν στο πεζοδρόμιο.

Τα δυο αδέρφια δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ενδέχεται να έχουν εισπνεύσει καπνό και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το βίντεο της δραματικής διάσωσης έδειξε ότι ο μικρότερος αδελφός έπεσε από τουλάχιστον τρεις ορόφους καθώς ο μαύρος καπνός έβγαινε από το παράθυρο του διαμερίσματος. Καθώς οι παρευρισκόμενοι στο πεζοδρόμιο ούρλιαζαν, ο μεγαλύτερος αδελφός στη συνέχεια κρεμάστηκε από το παράθυρο και αφέθηκε να πέσει στην αγκαλιά τους.

Τα αγόρια νοσηλεύτηκαν μαζί με 17 κατοίκους του κτιρίου, ανέφεραν τα ΜΜΕ. Τέσσερα από τα άτομα που έπιασαν τα αγόρια, μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα χέρια και τα πόδια τους για πιθανά κατάγματα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!