Στέψη Καρόλου: Η μαυροφορεμένη φιγούρα που θύμιζε τον «Χάρο»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/05/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια μυστηριώδης φιγούρα εθεάθη έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου και τα σενάρια στα social media είναι πολλά - και αρκετά τρελά.

Οι θεατές της στέψης είδαν ένα πρόσωπο με μανδύα να περνά από την είσοδο, βιαστικά.

Συγκεκριμένα, όταν το στρατιωτικό προσωπικό κατευθυνόταν προς την τελετή, όπου επρόκειτο να στεφθεί ο βασιλιάς Κάρολος Γ', το άτομα αυτό πέρασε γρήγορα από την οθόνη, κρατώντας ένα αντικείμενο σε σχήμα δρεπανιού.

Πώς αντέδρασε το Twitter
"Πρόσεξε κάποιος άλλος τον Grim Reaper στο Αββαείο του Γουέστμινστερ;" έγραψε ένα άτομο στο Twitter , συγκεντρώνοντας 2 εκατομμύρια προβολές. "Τον πρόσεξα! Ποιον ψάχνει;" ένας άλλος απάντησε.

"Βλέπει κανείς άλλος τον Grim Reaper να εμφανίζεται στη στέψη;" έγραψε ένα άλλο tweet , καθώς οι χρήστες ειρωνεύτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, μεταμφιεσμένη.

Ο "θεριστής" συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στο TikTok

Μάλιστα το βίντεο έφτασε και στο ΤikTok, όπου ένας θεατής από το σπίτι συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στη γρήγορη εμφάνιση του "θεριστή".

"ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ", έγραφε εν μέρει η λεζάντα. "Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της", είπε ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!