Reality show με έπαθλο one-way ταξίδι στον Άρη!

(ΤRAILER) Η Ολλανδική εταιρεία «Mars One» επέλεξε 100 υποψήφιους που θα διαγωνιστούν για να ταξιδέψουν στον Άρη one-way (χωρίς επιστροφή).
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/02/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για 50 άντρες και 50 γυναίκες που επιλέχθηκαν από 200.000 αιτούντες! Οι 100 τυχεροί θα διαγωνιστούν σε ένα 24ωρο reality show, το οποίο θα αναμεταδίδεται διεθνώς.

Στο reality οι υποψήφιοι θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις, στις οποίες θα επιδείξουν τις ικανότητές τους να είναι από τους πρώτους ανθρώπους στον Άρη, καθώς πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο μπορούν να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους (team players) και όχι μόνο οι ατομικές τους ικανότητες.

Οι 24 φιναλίστ θα χωριστούν σε 6 ομάδες των 4 ατόμων.

Η «Mars One» σκοπεύει να ξεκινήσει την αποστολή το 2024 και κάθε 2 χρόνια να στέλνει κι ένα νέο πλήρωμα που θα εγκατασταθεί μόνιμα στην νέα αποικία.

Βέβαια, υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για την επιτυχία του project, ήδη μία μελέτη του ΜΙΤ που δημοσιεύτηκε το 2014 τόνισε ότι με την υπάρχουσα τεχνολογία οι άποικοι θα ζήσουν το πολύ 68 ημέρες, με την προϋπόθεση ότι θα προσεδαφιστούν ομαλά.

Παρόλα αυτά, μία από τους 100 υποψήφιους, η Alison Rigby δήλωσε στο CNN: «οι πρωτοπόροι πάντα περιγελούνται αλλά εγώ το κάνω αυτό για κάτι πολύ περισσότερο, που θα ωφελήσει πιο πολύ την ανθρωπότητα απ' το να κάθομαι στο σπίτι και να κρατώ τη μαμά μου χαρούμενη».

Δείτε το trailer του «The Mars 100»

Πηγή:  People magazine

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!