Ποιος έσπασε μετά από 32 χρόνια το ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον

Το ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον έφτασε στο τέλος του μετά από 32 χρόνια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 1984, ο Μάικλ Τζάκσον στο αποκορύφωμα της επιτυχίας του θρυλικού του δίσκου «Thriller» έφτασε να έχει 11 υποψηφιότητες στα American Music Awards.

Στα χρόνια που ακολούθησαν κανείς δεν κατάφερε να πετύχει κάτι ανάλογο. Η Ριάνα συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες, η Αντέλ και ο Τζάστιν Μπίμπερ 5 υποψηφιότητες, η Μπιγιονσέ 4.

Έρχεται όμως ο Καναδός ράπερ Ντρέικ να ανατρέπει τα δεδομένα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ντρέικ είναι υποψήφιος σε 13 συνολικά κατηγορίες των American Music Awards. Να σημειωθεί πως το τελευταίο άλμπουμ του Ντρέικ, με τον τίτλο «Views», παρέμεινε επί 13 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτς, ενώ το single «One Dance» επελέγη ως το τραγούδι του καλοκαιριού από το Billboard 2016.

Να σημειωθεί επίσης πως τους νικητές των American Music Awards αποφασίζουν οι θαυμαστές τους και οι υποψηφιότητες βασίζονται στις πωλήσεις των τραγουδιών και των δίσκων τους, καθώς και στις πωλήσεις εισιτηρίων στις περιοδείες τους αλλά όχι μόνο, αφού λαμβάνεται υπόψη και η διαδραστικότητα των καλλιτεχνών στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της 20ής Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, θα μάθουμε αν οι υποψηφιότητες μετατραπούν και σε βραβεία, δηλαδή και σε νέα ρεκόρ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!