Πέθανε ο ηθοποιός Ντάρεν Κεντ από το "Game of Thrones"

Σε ηλικία μόλις 36 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός, που είχε συμμετάσχει και στο «Game of Thrones», Ντάρεν Κεντ, σε ηλικία 36 ετών καθώς για χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Με βαθιά θλίψη πρέπει να σας πούμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ειρηνικά την Παρασκευή» έγραψε στο Facebook το πρακτορείο ταλέντων που εκπροσωπούσε τον Βρετανό ηθοποιό. Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Goatherd σε ένα επεισόδιο της σειράς «Game of thrones» το 2014, ενώ εμφανίστηκε και σε ρόλους τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως το Green Fingers και το Malpractice.

Στην ανακοίνωση του θανάτου σημειώνεται: «Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Darren δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου».

Ο Κεντ έπασχε από οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια εξαιρετικά σπάνια διαταραχή του δέρματος.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου του.

Ο Βρετανός ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 όταν εμφανίστηκε στην ταινία «Mirrors», ενώ αργότερα συμμετείχε μαζί με τους Kristen Stewart, Chris Hemsworth και Charlize Theron στην ταινία δράσης του 2012 «Snow White and the Huntsman».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!