Πέθανε ο Charlie Dominici των Dream Theater

Φωνή της μπάντας στο ντεμπούτο άλμπουμ της που ηχογραφήθηκε το 1988.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πρώην τραγουδιστή των Dream Theater, Charlie Dominici. Ο Charlie ήταν η φωνή των Dream Theater στο ντεμπούτο μας άλμπουμ "When Dream And Day Unite" που ηχογραφήθηκε το 1988. Πέρα από σπουδαίος τραγουδιστής, ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος τραγουδοποιός, ένας έμπειρος μουσικός τόσο στην κιθάρα όσο και στα πλήκτρα, και μακροχρόνιος φίλος ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα. Ο απροσδόκητος θάνατος του Charlie είναι μια τεράστια απώλεια για όλους στην οικογένεια των Dream Theater και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Dominici, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Με αυτά τα λόγια οι Dream Theater αποχαιρέτησαν τον Charlie Dominici ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Σε προσωπική του ανάρτηση, ο ντράμερ και συνιδρυτής της Αμερικάνικης progressive metal μπάντας Mike Portnoy προσθέτει:

«Ενώ χωρίσαμε τους δρόμους μας στα τέλη του 1989, παρέμεινε πάντοτε φίλος... Ήταν ο frontman του συγκροτήματος που έπαιξε στο γάμο μου με την Marlene το 1994, επανενώθηκε με τους Dream Theater στην συναυλία για την 15η επέτειο του "When Dream And Day Unite" το 2004, άνοιξε τις συναυλίες των Dream Theater στην Ευρώπη με την προσωπική του μπάντα το 2007 και ήρθε να δει εμένα και τον John Petrucci στην περιοδεία μας το 2022. Επικοινωνήσαμε γραπτώς μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν μου έστειλε μήνυμα για να με συγχαρεί για την επιστροφή μου στους Dream Theater την ημέρα της ανακοίνωσης. Ήταν τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος για όλους μας...»

Ο Portnoy κλείνει την ανάρτησή του αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "I Can Remember When..." που επιμελήθηκε για το DVD "When Dream And Day Reunite", χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Charlie και την περίοδο που ήταν στο συγκρότημα».

Ο Νεοϋορκέζος Charlie Dominici, (εικονιζόμενος στο κέντρο της φωτογραφίας που ανοίγει το άρθρο) με την προσωπική του μπάντα Dominici κυκλοφόρησε τα άλμπουμ "O₃ A Trilogy - Part 1" (2005), "O₃ A Trilogy - Part 2" (2007) και "O₃ A Trilogy - Part 3" (2008).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!