Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει ξανά άβαφη

Για την ανοιξιάτικη κολεξιόν γνωστής εταιρείας.
Instagram Instagram
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mε μια νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας, η Πάμελα Άντερσον αποδεικνύει ότι λατρεύει τη νέα της ζωή χωρίς μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά φωτογραφίζεται για την Proenza Schouler, ποζάροντας για την ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρείας. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το brand, η Πάμελα Άντερσον ποζάρει φορώντας ρούχα με urban στιλ αλλά χωρίς μακιγιάζ.


Η εταιρεία φρόντισε να τραβήξει μερικά κοντινά πλάνα της Άντερσον, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τα χέρια ψηλά φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, ένα χρώμα που, συνδέεται με το παρελθόν της στο «Baywatch».

Υπενθυμίζεται ότι η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε όσο πιο φυσική γίνεται στην Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ποζάρει χωρίς μακιγιάζ για το εξώφυλλο του περιοδικού WWD, δηλώνοντας ότι «Κάθε μέρα ξυπνάω λίγο πιο ευτυχισμένη. Αισθάνομαι ότι είναι μια τέτοια αίσθηση ανακούφισης και είμαι τόσο ευγνώμων για το κύμα υποστήριξης και αγάπης. Κάθε φορά που είμαι σε μια σχέση, συνήθως επικεντρώνω όλη μου την προσοχή σε αυτήν και στα παιδιά μου, οπότε είναι τόσο ωραίο - νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα, που περιπλανιέται στον πλανήτη, πέφτει πάνω σε ανθρώπους, κάνει αυτές τις υπέροχες συζητήσεις και νιώθω υπέροχα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!