Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του Andy Flecher

Mε μια συγκινητική ανάρτησή τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Depeche Mode με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ευχαρισούν για το κύμα συμπαράστασης στον Andy Flecher που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες και ανακοινώνουν την αιτία του θανάτου του.

Γράφουν αναλυτικά:


Θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναφερθούμε στην έκρηξη αγάπης για τον Andy που είδαμε από όλους εσάς τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι απίστευτο να βλέπουμε τις φωτογραφίες σας, να διαβάζουμε τα λόγια σας και να βλέπουμε πόσα σήμαινε ο Άντι για όλους σας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν τουλάχιστον περίεργες, θλιβερές και μπερδεμένες αυτές οι εβδομάδες για εμάς. Αλλά είδαμε και νιώσαμε όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας, και γνωρίζουμε ότι το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του Andy.

Πριν από μερικές εβδομάδες λάβαμε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο η οικογένεια του Andy μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας. Ο Άντι υπέστη ανατομή αορτής ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου. Έτσι, παρόλο που ήταν πολύ, πολύ νωρίς, έφυγε φυσικά και χωρίς παρατεταμένη ταλαιπωρία.

Γιορτάσαμε τη ζωή του Andy στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, σε μια όμορφη τελετή και μια συγκέντρωση με δάκρυα, αλλά γεμάτη με τις υπέροχες αναμνήσεις του ποιος ήταν ο Andy, ιστορίες όλων των στιγμών μας μαζί και αρκετό γέλιο. Ο Andy γιορτάστηκε σε ένα δωμάτιο γεμάτο με πολλούς από τους φίλους και την οικογένειά του, την άμεση οικογένειά μας DM και τόσους πολλούς ανθρώπους που  άγγιξαν αυτόν και τις ζωές μας όλα αυτά τα χρόνια. Το να είμαστε όλοι μαζί ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να θυμηθείς τον Andy και να του πεις αντίο.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για όλη την αγάπη που δείξατε στον Andy, την οικογένεια και τους φίλους του τις τελευταίες εβδομάδες. Ειλικρινά σημαίνει τα πάντα για όλους μας.

Άντι, θα μας λείψεις, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστείς.

Love, Martin & Dave

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!