Οι Deep Purple επιτέλους μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame

20 χρόνια το «παλεύουν» και τελικά τα κατάφεραν. Μεγάλα ονόματα και φέτος εκτός!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι ίδιοι οι Deep Purple, ως μπάντα αλλά και ως μεμονωμένα μέλη, έχουν δηλώσει κατά καιρούς, πως δεν είναι άμεση προτεραιότητά τους η θέση στο περίφημο Rock and Roll Hall of Fame αλλά οπωσδήποτε η παρουσία τους σε αυτό είναι σίγουρα τιμητική.

Έτσι οι Deep Purple, 20 χρόνια μετά το δικαίωμά που είχαν αποκτήσει να λάβουν θέση στο Rock and Roll Hall of Fame, τελικά «συμπλήρωσαν» τους κατάλληλους ψήφους και πλέον συγκαταλέγονται στο περίφημο αυτό Fame Club.

Μαζί τους, φέρος, έγιναν μέλη και ο σπουδαίος Steve Miller, οι ιδιαίτεροι Cheap Trick, οι πάντα αγαπητοί Chicago αλλά και η hip-hop μπάντα των N.W.A.

Για ακόμα μια χρονιά όμως δεν ψηφίστηκαν σπουδαία συγκροτήματα όπως οι Yes, οι Cars και οι Smiths αλλά και οι Los Lobos, Chic, Τhe Spinners Nine Inch Nails, Janet Jackson, Chaka Khan, The J.B.'s,.

Να σημειώσουμε πως για να μπορείς να τεκμηριώσεις υποψηφιότητα θα πρέπει να έχεις κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο ή τραγούδι 25 χρόνια νωρίτερα από τη χρονιά της υποψηφιότητας.

Βέβαια οι Deep Purple στην πορεία τους έχουν αλλάξει κατά καιρούς αρκετούς «πυρήνες» και μοιραία το βράδυ της 8ης Απριλίου το παρών ως εκπρόσωποι του γκρουπ στην τιμητική βραδιά θα δώσουν οι Ritchie Blackmore, David Coverdale, Rod Evans, Ian Gillan, Roger Glover, Glenn Hughes, Ian Paice ενώ θα υπάρξει ξεχωριστή αναφορά και στον μακαρίτη Jon Lord.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!