Ο Miles Kane συνεργάζεται με την Lana Del Rey στον τελευταίο του δίσκο

Μία ενδιαφέρουσα συνεργασία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο βρετανός μουσικός, ο οποίος μας επισκέφθηκε φέτος στα πλαίσια του Rockwave Festival, αποκάλυψε στο NME ότι δουλεύει μαζί με την Lana Del Rey και τον Jamie T στα πλαίσια του τελευταίου του δίσκου, Coup De Grace.

O Kane μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Del Rey, ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο γράφει τραγούδια, ενώ επίσης ανέφερε πως και οι δύο έχουν κοινά γούστα όσον αφορά τη μουσική και το στυλ, καθώς και οι δύο είναι λάτρες της κουλτούρας του ’60.

Οι δυό τους δεν γνωρίζονταν ούτε ένα χρόνο πριν ξεκινήσουν να γράφουν μαζί τραγούδια. Μάλιστα γνωρίστηκαν σε μια συναυλία του Jamie T, ο οποίος επίσης συμμέτεχει στο δίσκο και αποδείχθηκε καθοριστικός για την δημιουργία του νέου ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον Kane, τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στιχουργικά.

Στο πρώτο single από το άλμπουμ του Miles Kane, το “Loaded”, συνυπογράφει και η Lana Del Rey, η οποία είναι υπεύθυνη για το ρεφρέν, ενώ είναι έντονη και η επιρροή του Jamie T.

Τέλος ο Kane αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για περιοδεία σε ολόκληρη τη Βρετανία, στην προσπάθεια προώθησης του νέου του δίσκου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!