Καμπανάκι από την Apple λόγω κοροναϊού

Δεν θα πετύχει τον τριμηνιαίο στόχο των εσόδων της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία από τις εταιρείες που έχουν επηρεαστεί από τον νέο ιό είναι η Apple, η οποία έφτασε στο σημείο να κλείσει όλα τα καταστήματα της στην Κίνα.

Το αποτέλεσμα από το κλείσιμο των 42 καταστημάτων της ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας: Τα τριμηνιαία έσοδα υπολείπονται των προβλέψεων της εταιρείας!

Ταυτόχρονα προκύπτει άλλο ένα εμπόδιο, η δυσκολία στην παγκόσμια τροφοδοσία των συσκευών iPhone, προειδοποίησε η αμερικανική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι λιγότερα iPhone θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο εξωτερικό.
unnamed 1
Παρά το γεγονός ότι όλα τα εργοστάσια στο Χουμπέι (το κύριο σημείο εμφάνισης του ιού) έχουν ξανανοίξει, υπάρχει μια καθυστέρηση της παραγωγής, η οποία με την σειρά της επηρεάζει τα έσοδα.
Τονίστηκε ότι οι Κινέζοι καταναλωτές αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα πέμπτο των εσόδων και για τον λόγο αυτό η Αpple έχει επηρεαστεί παραπάνω, σε σχέση με άλλες εταιρείες, στον οικονομικό τομέα.

Κύριο μέλημά πάντως της εταιρείας είναι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της όπως ανακοινώθηκε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!