Και η Lindsay Lohan στην «επιστροφή» των Duran Duran!

Το 14ο άλμπουμ της μπάντας, το «Paper Gods» θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με σπουδαίες συμμετοχές.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/06/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Lindsay Lohan μπορεί να μην ακούγεται σαν ένα τυπικός συνεργάτης των Duran Duran, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση στο επερχόμενο άλμπουμ της ποπ μπάντας, «Paper Gods».

Η Lohan μαζί με την Janelle Monáe, την Kiesza, τον John Frusciante, πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers και τον βιολιστή Davidé Rossi θα συμμετέχουν στο 14ο στούντιο άλμπουμ των Duran Duran, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.

Όπως ανακοίνωσαν πέρσι οι Duran Duran, το νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει και τραγούδια των Nile Rodgers, Mark Ronson, Kanye West και Jay Z.

Duran Duran: Η επιστροφή!

Το νέο άλμπουμ «Paper Gods» θα είναι μία επιστροφή των Duran Duran στα μονοπάτια απ’ όπου ξεκίνησαν, με μίξη ποπ μουσικής που θα συνυπάρχει με πιο σκοτεινά, παράξενα και πειραματικά τεχνάσματα, όπως δήλωσε ο μπασίστας John Taylor.

Η παραγωγή αυτή ξεκίνησε με τον Mark Ronson, το 2013, στο στούντιο των Duran Duran στο νότιο Λονδίνο.  Αργότερα όμως ο παραγωγός αποσύρθηκε για να ασχοληθεί με το προσωπικό του solo άλμπουμ και επέστρεψε – αισίως – πέρσι το καλοκαίρι.

Το άλμπουμ «Paper Gods» θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου και οι Duran Duran ήδη προγραμματίζουν περιοδείες για την προώθησή του. Συγκεκριμένα, τα σχέδια περιλαμβάνουν περιοδείες στις Η.Π.Α τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και στη Βρετανία το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Lindsay Lohan 2
Πηγή: The Guardian

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!