Η Starbucks κλείνει 8.000 καταστήματα για μία ημέρα

Μετά το περιστατικό σύλληψης δυο έγχρωμων ανδρών σε κατάστημα Starbucks της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, και τις διαστάσεις που έχει πάρει η εταιρεία κλέινει τα καταστήμα΄τά της για μια μέρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκοπός της Starbucks να παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοι ένα μονοήμερο σεμινάριο για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων.


Μεγάλες διαστάσεις έλαβε το περιστατικό σύλληψης δυο έγχρωμων ανδρών σε κατάστημα Starbucks της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, οι οποίοι, σύμφωνα με τον διευθυντή του καταστήματος δεν είχαν παραγγείλει κάτι, καθώς περίμεναν να έρθει ένας φίλος τους.

Ο διευθυντής του καταστήματος απολύθηκε και ο CEO της εταιρείας εξέδωσε δημόσια απολογία.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την απομάκρυνση του υπαλλήλου που κάλεσε την Αστυνομία και παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση για το κλείσιμο 8.000 καταστημάτων της για μια ημέρα.

Περισσότερα από 8.000 καταστήματα Starbucks θα κλέισουν  στις ΗΠΑ για μια μέρα, για να πραγματοποιηθεί εκπαίδευση καταπολέμησης των προκαταλήψεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Kevin R. Johnson δήλωσε σχετικά:

«Έχω περάσει τις τελευταίες μέρες στη Φιλαδέλφεια με την ομάδα μου ακούγοντας την κοινότητα, μαθαίνοντας τι κάναμε λάθος και τα βήματα που πρέπει να πάρουμε για να επανορθώσουμε... Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές των πρακτικών μας, για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!