Η Sinead O’ Connor σταματά να τραγουδά το «Nothing compares 2 U»

Η δήλωσή της που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αναφέρει χαρακτηριστικά η Sinead O’ Connor στο μήνυμά της: «ΟΚ, ήρθε η ώρα να σταματήσω να τραγουδάω το “Nothing compares 2U”. Η βασική αρχή με την οποία εκπαιδεύτηκα ως τραγουδίστρια είναι να μην τραγουδάω ποτέ ένα τραγούδι με το οποίο δεν μπορώ να ταυτιστώ συναισθηματικά. 

Μετά από 25 χρόνια, διαπίστωσα ότι πλέον έχω εξαντλήσει οτιδήποτε θα μπορούσε να με ταυτίσει συναισθηματικά με αυτό το τραγούδι και επειδή δεν θέλω να απογοητεύσω το κοινό που θα έρχεται στις συναυλίες μου για να το ακούσει, σας ενημερώνω ότι δεν θα το ξαναπώ ζωντανά.  

Αν επέλεγα να τραγουδήσω το “Nothing compares 2 U” για να ευχαριστήσω τον κόσμο δεν θα έκανα καλά τη δουλειά μου, γιατί η δουλειά μου είναι να ταυτίζομαι συναισθηματικά την στιγμή που τραγουδάω. Οπότε θα έλεγα ψέματα. Η δουλειά μου όμως είναι να λέω την αλήθεια. Έχω σταματήσει να τραγουδάω κι άλλα τραγούδια για τον ίδιο λόγο».

Το τραγούδι είχε γραφτεί από τον Prince το 1985.

Πηγή: UNCUT magazine

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!