Η remastered δισκογραφία των Iron Maiden στο iTunes

Η Parlophone Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία 19 άλμπουμ των Iron Maiden σε remastered έκδοση, τα οποία είναι διαθέσιμα από το iTunes.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα 19 άλμπουμ έχει γίνει εκ νέου επεξεργασία υψηλής ανάλυσης στα 24-bit/96khz που παρέχει στους ακροατές το βέλτιστο ηχητικό αποτέλεσμα.

Iron Maiden στο iTunes


Οι εκδόσεις αυτές δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το iTunes και ο κατάλογος περιλαμβάνει 15 studio άλμπουμ 2 Best Of συλλογές και 2 Live άλμπουμ, επιλογής του Steve Harris ο οποίος δήλωσε ότι: ''Το mastering για το iTunes επιτρέπει στους ακροατές να βιώσουν τη μουσική όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τον τρόπο που επιθυμούμε να ακούγεται. Έτσι, φυσικά, ήμουν πολύ έντονος για τα άλμπουμ των Maiden να δουλευτούν με αυτόν τον τρόπο. Η διαδικασία iTunes περιλαμβάνει μια διαφορετική προσέγγιση και είναι μπορεί να παραδώσει τελικά τη μουσική στους οπαδούς μας όσο πιο κοντά σε ένα καθαρό και ακριβή ήχο που θα μπορούσε ενδεχομένως να achieve. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν, ότι δεν ήμουν ποτέ πραγματικά χαρούμενος με τον ήχο στο πρώτο άλμπουμ των Maiden, αλλά τώρα θα ακούσετε και τις κιθάρες και τα τύμπανα, γενικότερα ο ήχος έχει υποστεί πολύ μεγάλη βελτίωση κατά τη γνώμη μου.''

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η δισκογραφία τους κυκλοφόρησε και σε βινύλιο.

Οι remastered εκδόσεις που βρίσκονται στο iTunes είναι:

Iron Maiden
Killers
The Number Of The Beast
Piece Of Mind
Powerslave
Somewhere In Time
Seventh Son Of A Seventh Son
No Prayer For The Dying
Fear Of The Dark
The X Factor
Virtual XI
Brave New World
Dance Of Death
A Matter Of Life And Death
The Final Frontier
Somewhere Back In Time
From Fear To Eternity (2CD)
Live after Death (2CD)
Rock In Rio( 2CD)
Iron Maiden iTunes2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!