Η πρώτη πλατφόρμα για την μουσική που ανήκει σε καλλιτέχνες!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ALL STAR VIDEO) Madonna, Daft Punk, Beyoncé, Rihanna και άλλοι αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες παίρνουν τις «τύχες» της τέχνης τους στα χέρια τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Νέα Υόρκη ο Jay Z ανακοίνωσε τη νέα -υψηλής ευκρίνειας- μουσική υπηρεσία streaming Tidal. Σε αυτήν, όπως και στο σχετικό video, έδωσαν το παρόν οι Madonna, Daft Punk, Beyoncé, Jack White, Chris Martin, Win Butler και Régine Chassagne των Arcade Fire, Nicki Minaj, Rihanna, Usher, Kanye West.

Η Alicia Keys δήλώσε ότι το Tidal θα είναι «η πρώτη στην Ιστορία διεθνής πλατφόρμα για την μουσική και την ψυχαγωγία που θα ανήκει σε καλλιτέχνες».

Το Tidal παρέχει μουσικό streaming υψηλής ποιότητας ήχου για πάνω από 25 εκατομμύρια τραγούδια και 75.000 βίντεο υψηλής ευκρίνειας με κάποια μηνιαία χρέωση (9.99$/μήνα στη κατηγορία standard και 19.99$ για υψηλότερης ποιότητας ήχο). Μπαίνει δυναμικά δηλαδή στο «παιχνίδι» ανταγωνιζόμενο τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, αλλά και τις νέε εφαρμογές των Apple και Beats.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε το Tidal κατέχει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα διάθεσης του streaming για το νέο single της Rihanna "Bitch Better Have My Money", όπως και του περιορισμένης έκδοσης subscibers-only T-shirt της Beyoncé, με τους στίχους "Nine to five to stay alive" από το "Haunted/Ghost".
tidal formats

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!