Η Madonna για τους gay και τα κατώτερα γυναικεία δικαιώματα!

«Οι γυναίκες είναι περισσότερο περιθωριοποιημένες από τους gay και τους έγχρωμους», δήλωσε η Madonna σε συνέντευξή της στο περιοδικό OUT.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον απόηχο της δήλωσης που έκανε η Patricia Arquette μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ 2ου γυναικείου ρόλου, σχετικά με τις μισθολογικές διαφορές ανδρών και γυναικών, ζητώντας ισότητα, η δήλωση της Madonna προχωρά ένα βήμα παρακάτω:

«Οι γυναίκες είναι η πιο περιθωριοποιημένη ομάδα στην κοινωνία» και συμπληρώνει «Τα δικαιώματα των gay είναι ανώτερα από αυτά των γυναικών. Ο κόσμος είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων παρά με τις γυναίκες.  Από τους ομοφυλόφιλους το πρόβλημα μετατοπίστηκε στους έγχρωμους αλλά οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη να αγωνίζονται. Για μένα το τελευταίο μεγάλο σύνορο είναι τα δικαιώματα των γυναικών».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Madonna έκανε κριτική για το γεγονός ότι οι γυναίκες πρέπει ακόμη να έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά και αναφέρθηκε στην Björk που πρόσφατα δήλωσε ότι  πάλεψε για να αναγνωριστούν οι πρωτότυπες καλλιτεχνικές ιδέες της.

Επιπλέον δήλωσε ότι συμπαθεί πολύ τους gay, διότι, σε αντίθεση με τους κανονικούς άντρες, οι gay «την καταλαβαίνουν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!