Η Janet Jackson ανακοίνωσε νέο δίσκο μετά από 6 χρόνια!

Μετά από 6χρονη απουσία, το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/06/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Janet Jackson μέχρι πρόσφατα είχε κάνει «παύση» στην καριέρα της και είχε μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται όμως ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά!  Πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ το φθινόπωρο, έχει επιβεβαιωθεί. 

Η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με δικό της σήμα «Rhythm Nation» με την BMG για το νέο άλμπουμ.

Για τη συνεργασία αυτή, η Janet Jackson, είπε: «Ευχαριστώ την ταλαντούχα ομάδα της BMG, θεωρώ ότι είναι το νέο καλλιτεχνικό μου σπίτι και μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι πιο δημιουργική στη μουσική και σε κάθε μορφή ψυχαγωγίας αφού υπάρχουν τόσο μεγάλες δυνατότητες εδώ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMG, ο Hartwig Masuch, δήλωσε για τη συνεργασία με την Janet Jackson: «Η Janet δεν είναι απλά μια χαρισματική καλλιτέχνιδα, έχει μία μοναδική πολιτιστική δύναμη της οποίας το έργο έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο.  Είναι μία τιμή που έχει επιλέξει τη BMG για να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της. Ανυπομονούμε να συνεργάζεται μαζί μας σε όλες τις πλατφόρμες».

Η Janet Jackson επιστρέφει για να συνεχίσει την 40χρονη καριέρα της!

Η 49χρονη Janet Jackson είναι το νεότερο μέλος της μουσικής οικογένειας Jackson.  Ξεκίνησε την καριέρα της στα 7 χρόνια της, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την οικογένειά της στο MGM καζίνο του Λας Βέγκας.  Ακολούθησε η παγκόσμια επιτυχία της, όταν το άλμπουμ της «Control» έφτασε στο Νο. 8 των Official Albums Charts το 1986.

Ως ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Fame» και σε πολλές άλλες αμερικανικές σειρές και ως τραγουδίστρια θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς από το 1982 μέχρι σήμερα έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των $150 εκατ.

Ακούμε την πρώτη της επιτυχία «Control» και ανυπομονούμε για τη νέα της δουλειά:

Πηγή:  officialcharts.com   

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!