Η αδερφή του Michael Hutchence των INXS εξομολογείται

«Η προσωπικότητά του άλλαξε δραματικά» εξ αιτίας των φαρμάκων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η αδερφή του Michael Hutchence των INXS έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη για τα τελευταία χρόνια του τραγουδιστή, πριν αυτοκτονήσει.

Ο Hutchence αυτοκτόνησε στις 22 Νοεμβρίου 1997, μόλις επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του «Elegantly Wasted», του 10ου άλμπουμ των βετεράνων ρόκερ της Αυστραλίας. Ήταν 37 ετών.

Τώρα, σε μια συνομιλία με το Guardian, η αδελφή του, Tina Hutchence, μίλησε για το νέο της βιβλίο «Michael: My Brother, Lost Boy of INXS». Εκεί αποκαλύπτει ότι ο τραγουδιστής υπέστη «τραυματική εγκεφαλική κάκωση», χτυπώντας το κεφάλι του κατά τη διάρκεια φιλονικίας με οδηγό ταξί το 1992.

Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, «ξεκίνησε να λαμβάνει Prozac για να αποφύγει τους πονοκεφάλους», είπε η Tina «και η προσωπικότητά του άλλαξε δραματικά».

Η Tina δήλωσε επίσης πως ενοχλήθηκε από τη στάση των manager των INXS, που δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν, ενώ τα προβλήματα ήταν ορατά κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος το 1997. Σύμφωνα με την ίδια, θα έπρεπε να ακυρώσουν την περιοδεία, στην οποία ο Michael Hutchence δεν ήθελε να συμμετέχει, όμως δεν το έκαναν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!