Η Adele σπάει τα ρεκόρ!

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του στις 23 Οκτωβρίου, το «Hello» της Adele σπάει όλα τα ρεκόρ!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το νέο single της Adele με τίτλο «Hello» ήταν η πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ, που θα λέγεται «25» και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «Hello» έχει ήδη φτάσει στην κορυφή των charts 106 χωρών.

Παράλληλα, τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν πως το τραγούδι έχει ήδη σημειώσει 156 χιλιάδες «κατεβάσματα» και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεπεράσει την κάτοχο του φετινού ρεκόρ για το fastest selling single της χρονιάς στη Μ. Βρετανία, που κατέχει η Ellie Goulding με το «Love Me Like You Do».

Από την άλλη, η πλατφόρμα Vevo ανακοίνωσε πως με 27 εκατομμύρια 700 χιλιάδες θεάσεις, το βίντεο του «Hello» έσπασε το ρεκόρ εμφανίσεων, σημειώνοντας τις περισσότερες από κάθε άλλο μέσα σε 24 ώρες! Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στην Taylor Swift, της οποίας το «Bad Blood» ξεπέρασε τα 21 εκατομμύρια θεάσεις σε μια μέρα, στις 17 Μαΐου.

Πλέον, το βίντεο πλησιάζει τα 90 εκατομμύρια εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην Ελλάδα η Adele κατέκτησε την κορυφή του iTunes, ενώ ανεβαίνει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στο επίσημο airplay chart, αφού μέσα σε λιγότερο από τρεις μέρες βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των ξένων τραγουδιών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!