Επιδεινώνεται η υγεία του Μπρους Γουίλις;

Η ανάρτηση της κόρης του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Τον Μάρτιο του 2022, το Χόλιγουντ υποδέχθηκε την απρόσμενη είδηση για την αυλαία που έριξε ο Μπρους Γουίλις, στην καριέρα του. Ο Αμερικανός ηθοποιός που έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, ήρθε αντιμέτωπος με την άνοια σε ηλικία 67 ετών.

Τη ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του είχε κάνει, πριν από περίπου ένα χρόνο, η οικογένειά του: «Ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και έπειτα από πολλή σκέψη, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν» έγραφε η ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία η οποία συνήθως συνοδεύεται από δυσκολίες στην ομιλία και παρατηρείται, πιο συχνά, σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Πριν λίγες ημέρες, η 32χρονη κόρη του, Σκάουτ, έκανε τη δική της αναδρομή στα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, καθώς μοιράστηκε μερικές στιγμές από το 2023. Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται να ξαπλώνει πάνω στο στήθος του διάσημου πατέρα της, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και της χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά. Ο Μπρους Γουίλις δεν φορά μπλουζάκι και φαίνονται κάποια από τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, ανάμεσά τους και τα ονόματα των παιδιών του από τον δεύτερο γάμο του με την Έμα Χέμινγκ.

Μήτρα_1.png

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!