Είναι αυτή μια προκλητική φωτογραφία;

Μεγάλη συζήτηση στα social media
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια διάσημη δημοσιεύει φωτογραφία της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ώρα που θηλάζει και σχεδόν πάντα οι αναρτήσεις ξεσηκώνουν έντονη συζήτηση ανάμεσα στους υποστηρικτές του θηλασμού που θεωρούν ότι το να γίνεται δημόσια είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό και ότι με αυτόν τον τρόπο προωθείται με τον καλύτερο τρόπο και σ'αυτούς που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια αυστηρά ιδιωτική στιγμή που πρέπει να παραμένει έτσι και η αναρτηση τέτοιων φωτογραφιών γίνεται για λόγους πρόκλησης και δημοσιότητας.

Το μοντέλο Chrissy Teigen ανάρτησε στο Instagram αυτή τη φωτογραφία στην οποία θηλάζει το νεογέννητο γιό της και ταυτόχρονα προσποιείται ότι θηλάζει και μια κούκλα για χάρη της μεγαλύτερης κόρης της και αμέσως ξέσπασε η διαμάχη. Παρόλο που η ανάρτηση πλησίασε τα 3 εκατ. likes, πολλοί έσπευσαν να της επιτεθούν λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά όρεξη να βλέπουν κάποια πράγματα όπως γέννα θηλασμό ή περιόδο, ακόμα κι αν αυτά είναι φυσιολογικά.

Το ίδιο το μοντέλο υπερασπίστηκε την επιλογή της λέγοντας ότι πρόβλημα με τη φωτογραφία έχουν μόνο άνθρωποι με «θέματα» ενώ ακτιβιστές υπέρ του θηλασμού έσπευσαν φυσικά να την υποστηρίξουν με το hashtag #normalizebreastfeeding!

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!