Alice Cooper: Ο Prince προσπαθούσε να μου κλέψει την Οριάνθη!

Ο Alice Cooper θυμάται πώς ο Prince επανειλημμένα προσπάθησε να του «κλέψει» την ελληνικής καταγωγής μουσικό, Orianthi Panagaris.
Alice Cooper: Ο Prince προσπαθούσε να μου κλέψει την Οριάνθη! Φωτογραφία: GETTY
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο θάνατος του Prince συγκλόνισε την κοινή γνώμη και τους συναδέλφους του, οι οποίοι απότισαν φόρο τιμής, καθένας με τον τρόπο του.

Μιλώντας στο Billboard, ο Alice Cooper για τη σχέση του με τον εκλιπόντα, δήλωσε: «Η μόνη πραγματική σχέση που είχαμε ποτέ, ήταν ότι προσπάθησε επανειλημμένα να «κλέψει την Οριάνθη από τη μπάντα μου», αναφερόμενος στην ελληνικής καταγωγής κιθαρίστα Orianthi Panagaris, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με το Michael Jackson.

«Κάθε φορά που μιλούσα με την Orianthi, μου έλεγε “Είναι πάλι ο Prince”. Κι εγώ της έλεγα “μπορείς να του πεις πως είσαι μαζί μου για τον επόμενο χρόνο;”, αστειευόμενος φυσικά. Ξέρω πως ήθελε να έχει όμορφα κορίτσια στη μπάντα του. Πέρα απ’ αυτό, δε νομίζω να μίλησα ποτέ μαζί του».

Ο Alice Cooper συνέχισε λέγοντας: «Απόλυτος σεβασμός στον Prince. Κανείς δεν ήξερε πόσο καλός κιθαρίστας ήταν, εκτός από τους μουσικούς. Δε νομίζω πως το κοινό ήξερε πόσο καλός ήταν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!