Το ζεϊμπέκικο του Γιάννη Κότσιρα

(VIDEO) Ο ερμηνευτής ρίχνει τις στροφές του στο νέο του βιντεοκλίπ, για το τραγούδι «Καρδιά μου» των Μανόλη Ανδρουλιδάκη & Δημήτρη Λέντζου.
Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη & στίχους Δημήτρη Λέντζου. Πρόκειται για ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Καρδιά μου», που συνοδεύεται από βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία Πάνου Ζενίδη και θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο δίσκο του ερμηνευτή.

Για τις ανάγκες του σεναρίου, ο Γιάννης Κότσιρας χορεύει ζεϊμπέκικο στο κελάρι του Κτήματος Παλυβού στην Αρχαία Νεμέα, όπου έγινε μέρος των γυρισμάτων.

Ο στιχουργός, Δημήτρης Λέντζος, μας είπε σχετικά: «Στο δίσκο «Παράξενο τσίρκο», που είχαμε κάνει με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, ο Γιάννης Κότσιρας συμμετείχε με το ομότιτλο τραγούδι. Μετά την έκδοσή του, ο Γιάννης ζήτησε του Μανόλη ένα τραγούδι για το νέο του προσωπικό δίσκο. Γράψαμε δυο και τα στείλαμε. Τότε, όμως, έγραψα και το «Καρδιά μου». Στείλαμε κι αυτό και ήμουν σίγουρος ότι ο Γιάννης θα το διάλεγε. Πέρναγα δύσκολα εκείνη την περίοδο και το τραγούδι περιέχει μιαν αλήθεια μου. Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης το προσέγγισε πολύ καλά, ενώ οφείλω να τονίσω και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα».

Ακούστε το τραγούδι:

Μουσική: Μανώλης Ανδρουλιδάκης
Στίχοι: Δημήτρης Λέντζος
Σκηνοθεσία: Πάνος Ζενίδης

Ενορχήστρωση - Πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Μπουζούκι - Μπαγλαμά: Βαγγέλης Μαχαίρας
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Ηχοληψία, μίξη, mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Studio City

Στο videoclip παίζουν:

Κερασία Τσιαμασφύρη
Κώστας Χιώτογλου
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρα: Κώστας Μιχαλός

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates