Νέες διεθνείς κυκλοφορίες

Μια σειρά νέων κυκλοφοριών, επετειακών, live, αλλά και νέων τραγουδιών από τους Elvis Presley, Yanni, Jeff Buckley & Amon Amarth.
Ο επόμενος μήνας σηματοδοτείται από μια σειρά νέων, διεθνών κυκλοφοριών, που περιλαμβάνουν ζωντανές ηχογραφήσεις, επετειακές εκδόσεις, αλλά και νέα τραγούδια, από τους Elvis Presley, Yanni, Jeff Buckley & Amon Amarth.

Αναλυτικά:

Elvis Presley - The Album Collection


Κυκλοφορεί 18 Μαρτίου

Με αφορμή τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του Elvis Presley για την RCA Records, η Legacy Recordings (το τμήμα καταλόγου της Sony Music) θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου το Elvis Presley - The Album Collection, ένα συλλεκτικό boxset - ανθολογία που θα περιέχει 60 CD. Η συλλεκτική αυτή έκδοση περιέχει 57 αυθεντικά άλμπουμ του Elvis που κυκλοφόρησαν από την RCA από το 1956 - 1977, καθώς και ακόμα 3 CD με σπάνιες ηχογραφήσεις από τις δεκαετίες ’50, ’60, και ’70. Επίσης, το box περιέχει και ένα hard-cover βιβλίο 300 σελίδων από τον John Jackson, λεπτομέρειες των ηχογραφήσεων, δισκογραφία και πολλά ακόμα.

Yanni: The Dream Concert - Live from the Great Pyramids of Egypt


Κυκλοφορεί 7 Μαρτίου

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Yanni, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Sensuous Chill», επιστρέφει με το Yanni: The Dream Concert - Live from the Great Pyramids of Egypt. Πρόκειται για την ηχογράφηση των δύο sold out εμφανίσεων του μπροστά από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, που προβλήθηκαν μάλιστα και από το δίκτυο PBS. Οι ηχογραφήσεις αυτών των συναυλιών θα κυκλοφορήσουν σε CD στις 7 Μαρτίου.

Jeff Buckley - You and I


Κυκλοφορεί 10 Μαρτίου

Στις 11 Μαρτίου η Columbia/Legacy Recordings θα κυκλοφορήσει το You and I. Πρόκειται για τις πρώτες ηχογραφήσεις που έκανε ο Jeff Buckley για την Columbia. Δέκα τραγούδια, original και διασκευές, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά. Έχοντας πρόσφατα ανακαλυφθεί στα αρχεία της Sony κατά τη διάρκεια της έρευνας για τα 20 χρόνια του Grace, οι 10 αυτές ερμηνείες είναι μια αποκάλυψη, ένα οικείο πορτρέτο του καλλιτέχνη που ερμηνεύει μια σειρά από διασκευές καθώς και πρωτότυπη μουσική, εκφράζοντας ένα φάσμα συναισθημάτων αλλά και τη μοναδική ευαισθησία του. Το «You and I» θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου σε CD και LP.

Amon Amarth - Jomsviking


Κυκλοφορεί 25 Μαρτίου

Στις 25 Μαρτίου οι Σουηδοί βασιλιάδες του Metal, Amon Amarth, κυκλοφορούν το δέκατο studio album τους Jomsviking, από τη Metal Blade Records και τη Sony Music. Το Jomsviking - που αποτελεί το πρώτο concept album της ιστορικής καριέρας τους - διηγείται μια τραγική ιστορία αγάπης και εκδίκησης, μέσα από το χαρακτηριστικό μελωδικό και ανθεμικό metal των Σουηδών, του οποίου τη μίξη και την παραγωγή έκανε ο Andy Sneap (Megadeth, Testament, Accept).
Elvis Presley Yanni Jeff Buckley Amon Amarth

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates