Νατάσσα Μποφίλιου - «Άνω Τελεία» (NEO ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

(ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του cd «Μέρες Του Φωτός», η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει ένα καινούργιο τραγούδι, σε μουσική Στάμου Σέμση και…

στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το «Άνω Τελεία», εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Feelgood Records. Πρόκειται για μια πρώτη γεύση από τη σύμπραξη των τριών δημιουργών που προετοιμαζόταν εδώ και καιρό και μόλις ολοκληρώθηκε. Η πρεμιέρα του τραγουδιού γίνεται σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου, από το facebook page της Feelgood Records.
Η «Άνω Τελεία» είναι το τραγούδι που δίνει τον τίτλο στο album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και το ένα από τα τρία ελληνόφωνα τραγούδια του cd, που θα συμπληρώνεται από τρία αγγλόφωνα τραγούδια! Πρόκειται για μια συλλογή άκρως νεωτεριστική και απρόβλεπτη, με κατά βάση ηλεκτρονικούς και ηλεκτρικούς ήχους αλλά και έντονο ρομαντισμό. Στην «Άνω Τελεία» τα πρόσωπα κινούνται σαν ήρωες παλιάς ασπρόμαυρης ταινίας σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό μεταξύ Αθήνας και Παρισιού, σκηνοθετημένα από ένα αόρατο μοιραίο χέρι. 

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates