Η Καλημέρη τραγουδά για τον… Καρεμπέ!

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο «Καρεμπέ» αλλά και αναφορά σε άλλους «Θρύλους» σε μουσική του Ορφέα Περίδη και στίχους του Γιώργου Σιδερή.
Ο νέος δίσκος της Λιζέτας Καλημέρη με τίτλο «Εν Φλύα», μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εργασία στην οποία συμπράττουν ο πηγαίος τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης και ο στιχουργός Γιώργος Σιδερής.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμηνεύει υποδειγματικά η Καλημέρη, εκπλήσσει ευχάριστα αυτό που φέρει τον τίτλο «Καρεμπέ».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής από τη Νέα Καληδονία, αποτέλεσε πρότυπο αθλητή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά ξεχώρισε και με την προσωπικότητα και τις δράσεις του έξω από τα γήπεδα.

Στη χώρα μας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού αφήνοντας γερά χνάρια τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτήν την περίοδο είναι σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης ομάδας…

Εκτός όμως απ’ το «Έμπαινε Καρεμπέ» ο ποδοσφαιρόφιλος προφανώς στιχουργός ανατρέχει και σε άλλες δόξες του Ολυμπιακού «Σαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, έμπαινε ρε Νίκο Γιούτσο» και «Όπως το καρφί στο χέρι, έμπαινε Γιώργο Σιδέρη» που εντάσσει στο γενικότερο καμβά του.

Η μελωδία του τραγουδιού με την ευγένεια και την περίτεχνη αλλά άμεση μελωδική πλοκή του Περίδη υπογραμμίζει το «σύνθημα» των στίχων:

Κι αν θά ‘ρθουν κι άλλα δάκρυα
Και γίνουνε ποτάμια
Εμείς θα πάμε στις ακτές
Να γίνουμε καλάμια…

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates