Ένα αποτελεσματικό προϊόν για την καταπολέμηση της αλλεργικής ρινίτιδας

Γιατί το Sinomarin θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ενοχλητική αλλεργία
15/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο:

• Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή, φτέρνισμα) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.

• Ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραΰνει τον ρινικό βλεννογόνο.

• Βοηθά στην μηχανική απομάκρυνση αλλεργιογόνων παραγόντων που δύναται να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες -ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και της Δεξπανθενόλης.

Το σύμπλεγμα Algomer™ - ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση- αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida & Spirulina platensis. Τα συστατικά αυτά σχηματίζουν ένα προστατευτικό επίστρωμα που εγκλωβίζει, παγιδεύει και εμποδίζει την επαφή και/ή την εισχώρηση βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύποι, ιοί, βακτήρια κλπ) στο ρινικό βλεννογόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας και ενισχύοντας τη φυσική του λειτουργία.

Η Δεξπανθενόλη-γνωστή και ως προβιταμίνη Β5- είναι 100% φυσικής προέλευσης και γνωστή για τις ενυδατικές & καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον τοπικό ερεθισμό και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), είναι 100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα και δεν προκαλεί υπνηλία.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sinomarin.gr/sinomarin_7_8.htm ή καλέστε στο 210-3500800 εταιρεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates