Ένα αποτελεσματικό προϊόν για την καταπολέμηση της αλλεργικής ρινίτιδας

Γιατί το Sinomarin θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ενοχλητική αλλεργία
Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο:

• Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή, φτέρνισμα) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.

• Ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραΰνει τον ρινικό βλεννογόνο.

• Βοηθά στην μηχανική απομάκρυνση αλλεργιογόνων παραγόντων που δύναται να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες -ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και της Δεξπανθενόλης.

Το σύμπλεγμα Algomer™ - ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση- αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida & Spirulina platensis. Τα συστατικά αυτά σχηματίζουν ένα προστατευτικό επίστρωμα που εγκλωβίζει, παγιδεύει και εμποδίζει την επαφή και/ή την εισχώρηση βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύποι, ιοί, βακτήρια κλπ) στο ρινικό βλεννογόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας και ενισχύοντας τη φυσική του λειτουργία.

Η Δεξπανθενόλη-γνωστή και ως προβιταμίνη Β5- είναι 100% φυσικής προέλευσης και γνωστή για τις ενυδατικές & καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον τοπικό ερεθισμό και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), είναι 100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα και δεν προκαλεί υπνηλία.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sinomarin.gr/sinomarin_7_8.htm ή καλέστε στο 210-3500800 εταιρεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates