Ποιος έφερε τον «Γκούφη» στον Ολυμπιακό;

Το GREXIT που απευχόμασταν το πέτυχε τελικά ο Ολυμπιακός από μία μέτρια ομάδα, την Ντίπρο, που ο Παναιτωλικός θα της έριχνε για πλάκα τρία γκολ.
27/02/2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον «Γκούφη» σέντερ μπακ δεν μπορείς να παίξεις σοβαρό ρόλο στην Ευρώπη αλλά μονάχα στην Disneyland.

Ποιος τον έφερε βρε παιδιά αυτόν τον ανεκδιήγητο Σαντάνα στον Ολυμπιακό; Πόσο στοίχισε αυτό το παλτό;

Θα πάρουμε άραγε απάντηση σ’ αυτά τα ερωτήματα ή θα μείνουν αναπάντητα όπως και πολλά άλλα πριν; Πώς να μην θυμηθούμε εκείνον τον «αίλουρο» τερματοφύλακα που είχαν φέρει, τον Κονσάντσο που προκαλούσε «κλαυσίγελο» στο Καραϊσκάκη και πολλές άλλες κακές επιλογές.

Με ακραίους τον Αφελάϊ και τον Ντουρμάζ πάλι, δεν πρόκειται να κάνεις βήμα παρακάτω. Δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για το συμβόλαιο του «Ιπτάμενου Ολλανδού», Αφελάϊ και τον «υδραυλικό» όπως μας τον σύστησαν τον Ντουρμάζ αλλά και οι δύο «κολυμπάνε» σε ρηχά νερά! Αυτή η ομάδα δεν έχει πάθος, δεν έχει αρχή ούτε τέλος και ο αφελληνισμός της δημιουργεί σοβαρή έλλειψη φιλότιμου.

Κάποτε οι παίχτες του Ολυμπιακού -και όχι μόνο- όταν έχαναν δεν είχαν μούτρα να βγουν από το σπίτι τους από την στεναχώρια τους γιατί είχαν φιλότιμο. Για ψάξτε στα λεξικά των γλωσσών του Σαντάνα, του Αφελάϊ και του Ντουρμάζ να βρείτε αν υπάρχει η συγκλονιστική αυτή ελληνική λέξη «φιλότιμο».

Στο κάτω κάτω της γραφής εάν πραγματικά θέλετε να αγοράσετε ξένους παίχτες με πραγματικό ταλέντο και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία με τα λεφτά που δίνετε για τον Αφελάϊ (1.900.00 € το χρόνο), αγοράστε τους σκάουτερς του Αστέρα Τρίπολης, του Παναιτωλικού και της Βέροιας για να σας φέρουν «φυντάνια» όπως τους Βιβιαφάντες, Μαρτίνες, Φερνάντεζ, Μάσα, Μπεν και πολλούς άλλους.

Το GREXIT που απευχόμασταν σαν χώρα το πέτυχε τελικά ο Ολυμπιακός από μία «ανυπόληπτη» και εντελώς μέτρια ομάδα την Ντίπρο που αν τη πετύχαινε ο Παναιτωλικός στο δρόμο του θα της έριχνε για πλάκα τρία γκολ.

Μαζευτείτε λίγο, βάλτε κάτω τη λογική και μην επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια λάθη γιατί «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates