Ο Χάρης Μακρής σε τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου

Ένα απόσπασμα από τη βραδιά του Χάρη Μακρή στη Σφίγγα.
Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου του προσωπικού δίσκου, ο Χάρης Μακρής ολοκλήρωσε τις φετινές του εμφανίσεις, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που ξεκίνησε με ένα νέο τραγούδι σε μουσική Αντρέα Κατσιγιάννη, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο δίσκο, ακούστηκαν τα μέχρι τώρα δισκογραφήματά του, κυρίως σε μουσικές Μιχάλη Κουμπιού, καθώς και τραγούδια σημαντικών δημιουργών που στήριξαν το Χάρη Μακρή ήδη από τα πρώτα του βήματα και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι προαναφερθέντες, θα αποτελέσουν τους συντελεστές της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς. Ακούστηκαν επίσης τραγούδια που ο Χάρης Μακρής αγάπησε, από το «έντεχνο» και λαϊκό ρεπερτόριο.

Ο Χάρης Μακρής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε πολύ καλές ερμηνείες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που γέμισε τη Σφίγγα, για σχεδόν τέσσερις ώρες. Παρών στην πολύ όμορφη βραδιά, ήταν και ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός.

Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα του προγράμματος, με το Χάρη Μακρή να τραγουδά τα «Δεν υπάρχουνε λόγια» και «Το ‘πες» των Χρήστου Νικολόπουλου & Λευτέρη Παπαδόπουλου.
xarismakris.jpg
Έπαιξαν οι μουσικοί:

Πιάνο & Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης
Μπουζούκι: Βασίλης Παπαδόπουλος
Κοντραμπάσο: Χάρης Κελλάρης
Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος
Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηϊορδάνου

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates