Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια της Ελλάδας

Πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ του ΕΟΤ
30/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
O  Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το κεντρικό πρόσωπο στην τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης του NBA θα αποτελέσει «το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, ανοιχτής σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, αναδεικνύοντας με τη συμμετοχή του σε σποτ όλα τα επιμέρους θεματικά τουριστικά προϊόντα της (γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, city-break κ.ά.)».

«Όταν γνώρισα την οικογένεια του Γιάννη, συγκινήθηκε με το πόσο αγαπούν την Ελλάδα. Είναι άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ζήτησα να γίνει και πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, κάτι που με χαρά, όπως είπε, αποδέχτηκε. Πρωταγωνιστεί σ' ένα σποτ και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα 365 ημέρες τον χρόνο» ανέφερε η κ. Κουντουρά, σημειώνοντας ότι το διαφημιστικό αυτό σποτ θα προβληθεί από τα κοινωνικά δίκτυα του Έλληνα NBAer, από το υπουργείο, τις πρεσβείες και τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους να προβάλλουν την Ελλάδα, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της, αλλά και την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία. Μάλιστα, στάθηκε στην πρωτοβουλία της οικογένειάς του να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Κιβωτός του Κόσμου», με αγώνα 5 χιλιομέτρων, που διοργανώνεται τον Ιούλιο. Επίσης, δήλωσε περήφανος και συγκινημένος που είναι πρεσβευτής της Ελλάδας για την προσέλκυση ξένων επισκεπτών.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates