Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη συνεύρεση Δημήτρη Μαρινάκη - Evelyn Glennie

(VIDEO) Ένα αποκλειστικό βίντεο από τη συναυλία που αποτέλεσε μεγάλο μουσικό γεγονός και σημαντική εμπειρία για όσους την παρακολούθησαν.
Ο βιρτουόζος ντράμερ Δημήτρης Μαρινάκης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο ιστορικός ντράμερ των Πελόμα Μποκιού (Τάκης Μαρινάκης), που εδώ και χρόνια τον έχει κερδίσει η κλασσική μουσική διαγράφοντας σημαντική πορεία, συνευρέθηκε με την πολυβραβευμένη βιρτουόζο των κρουστών από τη Σκωτία, Evelyn Glennie, την κωφή συνθέτρια που ηχογραφεί μουσική για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και για μουσικές βιβλιοθήκες.

Η συναυλία έγινε την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival 2018 στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» με έργα για σόλο κρουστά, αλλά και με τη συνοδεία της Ορχήστρας Academica Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Τσούχλου.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και έχουμε ένα αποκλειστικό βίντεο με το κομμάτι «Rhapsody» από τη συναυλία που αποτέλεσε ένα μεγάλο μουσικό γεγονός και σημαντική εμπειρία για όσους την παρακολούθησαν.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates