«Βοσκόπουλος και Γκερέκου με έσωσαν από τις ουσίες»

«Βούλιαζα στα ναρκωτικά… Με επανέφεραν στη ζωή».

Ο γνωστός στυλίστας και πλέον designer Τάσος Καράμπελας παραχώρησε συνέντευξη στην Δήμητρα Δάρδα και στην εφημερίδα Espresso.

Εκεί ανέφερε το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στη ζωή του η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Με αγκάλιασαν με ανθρωπιά κι αγάπη και μ’ επανέφεραν στη ζωή. Ούτε νοσοκομεία, ούτε κλινικές απεξάρτησης. Φύσηξαν μέσα μου ελπίδα και με σήκωσαν με δύναμη στα πόδια μου»

Ο Καράμπελας συνεργάτης του περιοδικού Πάνθεον και στιλίστας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, με υπερβολικό φόρτο εργασίας ζητούσε «στηρίγματα» στα χρόνια του ’90.

«Μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο, όπου έμεινα αρκετούς μήνες με ένα ηχηρό συμβόλαιο αρκετών εκατομμυρίων, έπεσα κατάκοπος στον καναπέ του σπιτιού μου και δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες. Με τη δικαιολογία ότι ήθελα να ξεκουραστώ, βούλιαζα στα ναρκωτικά. Η Άντζελα είχε καταλάβει. Συχνά μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε διακριτικά πότε θα σηκωθώ. Έβρισκα δικαιολογίες, ώσπου μια μέρα με κάλεσε στη Γλυφάδα: Θα αναλάβεις τον Τόλη Βοσκόπουλο, μου είπε κοφτά. Τότε ήταν ακόμα ζευγάρι».

Ο Καράμπελας, όπως δηλώνει στην Espresso, ξεκίνησε τη σχέση του με τον Βοσκόπουλο με το εξώφυλλο του δίσκου… «Μάτια φεγγάρια».

«Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και στις πίστες. Καιρό με τον καιρό ο Τόλης έγινε όχι πατέρας, αλλά φίλος και αδελφός. Οικογένεια. Ήταν πάντα πολύ διακριτικός, όταν δεν ήμουν καλά: Βλέπω μαύρους κύκλους… Να ξεκουράζεσαι, με συμβούλευε. Δεν ξέρω αν του είχε μιλήσει η Γκερέκου για το πρόβλημα μου, αλλά ποτέ δεν άφησε ούτε υπονοούμενο…Κι έτσι σώθηκα. Τους είμαι ευγνώμων».
aaawwww

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates