Βάνα Μπάρμπα: «Δεν χωράω εγώ σε ένα κουτί»

(VIDEO) Η ηθοποιός μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά.
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την πιθανότητα να πολιτευτεί, για το τι συναισθήματα της δημιουργεί ο χαρακτηρισμός γυναίκα - αράχνη, για το γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα στον οποίο θα είναι κουμπάρα και πολλά άλλα.

Είπε, λοιπόν, μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα:

Το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει τεράστιο κόστος στη ζωή μας, δεν είναι όλα τόσο απλά. Όλοι μας με το δικό μας τρόπο έχουμε “σταυρωθεί”, κάπου το έχουμε πληρώσει. Για να μη μιλήσω για τις σχέσεις. Πόσοι άνθρωποι με πλησίασαν στη ζωή μου; Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι μας αγάπησαν πραγματικά. Αν δεν είχα τη ζωή που είχα, ή αν δεν ήμουν αυτό που ήμουν κάποτε. Δεν νομίζω ότι ήμουν γυναίκα - αράχνη. Αυτούς που με αγαπούσαν τους αγαπούσα και εγώ. Πολλά πράγματα βγαίνουν έντονα και άδικα πολλές φορές. Αν μπορέσω κάποτε να γράψω αυτό το βιβλίο που θέλω να γράψω, πάρα πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί (θα δείτε πως) δεν ήταν αλήθεια.

Μπορεί να έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή, αλλά ήμουν γεμάτη, δεν κλαίγομαι, έχω περάσει πολύ ωραία νιάτα.

Με ενοχλεί να φοβάστε να λέμε τη λέξη “μεγαλώνω”. Είναι ένα είδος ρατσισμού που αρχίζει και μου τη σπάει, με ενοχλεί. Δεν είναι το ίδιο όταν είσαι στα 30 ή 28. Εγώ είμαι 53. Φυσικά και δεν μου αρέσει η εικόνα μου πολλές φορές. Δεν είμαι αυτό που ήμουν, αλλά αυτό που έχω στην ψυχή μου είναι πολύ καλύτερο από την εποχή της ομορφιάς και της δόξας.

Πάω Χανιά, πάω να παντρέψω αυτό το πανέμορφο ζευγάρι, το οποίο είναι μέσα στη χαρά. Με έχουν πάρει 100 τηλέφωνα να με ρωτούν αν θα πάω. Ο Στράτος και η Σοφία είναι ένα πρότυπο αγάπης. Αν τα δεις με τι αγάπη στηρίζουν ο ένας τον άλλον και σε δύσκολες στιγμές. Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές και τα παιδιά και ο Στράτος Αμερική και στην κρίση και η Σοφία δίπλα του βράχος. Τηλεοπτικά δεν κάνω τίποτα. Δεν μου αρέσει. Δεν χωράω εγώ σε ένα κουτί.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates