Τσακίρογλου: «Δεν εκτιμώ αυτούς που βάζουν για κριτές στα τάλεντ σόου»

Ο 80χρονος ηθοποιός για την Επίδαυρο όπου «απαγορεύονται» τα μικρόφωνα, τη Χρυσούλα Διαβάτη και την τηλεόραση.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή Happy Day.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που έχει με τη Χρυσούλα Διαβάτη και στο θαυαμασμό που αισθάνεται για τη σύντροφό του, η οποία μιλάει έξω απ’ τα δόντια: «Το ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι πιο συντηρητικός και στη ζωή και στις επιλογές μου και στις σχέσεις μου με τον κόσμο, το ομολογώ».

Στις δηλώσεις της τελευταίας περί αταξιών του με θαυμάστριες στα νιάτα του ο Τσακίρογλου απάντησε:

«Είμαι 80 ετών. Δεν είχα ποτέ την ιδέα ότι ήμουν όμορφος. Κι εγώ τη ζήλευα την Χρυσούλα Διαβάτη. Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα και της συνύπαρξης. Με κέρδισε η τρέλα της Χρυσούλας, η ομορφιά της, ήταν ένα όμορφο κορίτσι, στρουμπουλό και ένα γέλιο ατέλειωτο….Νομίζω είναι υπερβολές, η Χρυσούλα έχει φαντασία καλή. Εγώ ήμουν ένας φιλήσυχος νέος που προσπαθούσα να κάνω καλά τη δουλειά μου και να μην υποτιμώ τον σύντροφό μου. Έχουμε μια αρμονική ζωή, το βάρος μας το ρίχνουμε στην οικογένειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απήχηση που έχουμε στον κόσμο, γι’ αυτό έχουμε κρατήσει την οικογένειά μας έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα».

Η συζήτηση γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα προς το τέλος του video όπου ο Τσακίρογλου ερωτάται για τα τάλεντ σόοου και την παρουσία του ίδιου στην τηλεόραση όπου όπως δηλώνει δεν υπήρξε ποτέ σταρ. Σημαντικό σημείο και το ξεκίνημά της με την αναφορά του βετεράνου καλλιτέχνη στην παράσταση της Επιδαύρου όπου πρωταγωνιστεί.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates