Τριαντάφυλλος: «Η Θεοδωρίδου έγινε πασίγνωστη από μένα…»

(VIDEO) Η απορία του γιατί δεν τον κάλεσε στο αφιέρωμά της στο «Στην Υγειά μας».
07/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μοιραία ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το αν είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με το περίφημο «…άντε μία στο τόσο ρε παιδί μου…»:

«Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ».

Ο Τριαντάφυλλος όμως δεν έμεινε εκεί αλλά ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια τη Θεοδωρίδου εξέφρασε την απορία του για την απουσία του απ’ το αφιέρωμα που έγινε για την ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Στην Υγειά μας»:

«Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το «Μη γυρίσεις ξανά». Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα – είναι σαν εγώ τώρα, που μου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής όλα τα τραγούδια μου τα πρώτα να μην τον καλέσω. Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο Instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates