Πάριος: «Όποιος πει το Νταλάρα κακό τραγουδιστή είναι εμπαθής»

(VIDEO) «Θα ήθελα άλλη μια ζωή» - «Οι μητέρες των παιδιών μου είναι υπέροχες» - «Δεν είμαι του δήθεν, ρε φίλε».
18/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «The 2Night Show». Εκεί, εκμυστηρεύτηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου στιγμές της τραγουδιστικής αλλά και προσωπικής του διαδρομής.

Δήλωσε πως οι νεότεροι τραγουδιστές μένουν στη μίμηση των προτύπων τους, ενώ εκείνος και η γενιά του, η ομάδα δηλαδή Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη και ο ίδιος, λειτούργησαν αναλόγως αλλά γρήγορα έβγαλαν τη δική τους προσωπικότητα. Μίλησε για την επάρκειά τους, και ανεξάρτητα σε ποιους αρέσει ο τρόπος τους, τόνισε πως όποιος χαρακτηρίσει τον ίδιο ή τον Νταλάρα κακό ερμηνευτή είναι εμπαθής…

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε ακόμη πως «σε αυτή ζωή, όση ζάχαρη και να ρίξεις μια πίκρα θα μείνει», ενώ στην ερώτηση «τι είναι ζωή;», απάντησε πως «σε καμία περίπτωση δεν είναι μια μπούρδα», όπως είχε απαντήσει παλαιότερα ο Αριστοτέλης Ωνάσης, και πως θα ήθελε «άλλη μια ζωή».

Ο Πάριος πρόσθεσε πως κάθε βράδυ ζητά συγγνώμη προς όλους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν έχει βλάψει κάποιον, ενώ -βασικά- θα ήθελε να ζητήσει από τον πατέρα του ο οποίος πέθανε επειδή ο τραγουδιστής δεν είχε λεφτά για να πληρώσει γιατρούς και να του σώσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είπε ποτέ στα παιδιά του να μην κάνουν κάτι, αλλά χάρις και τις μητέρες τους, απέκτησαν παιδεία και αγωγή.

Για τον Χάρη Βαρθακούρη, τον μεγάλο γιο του, δημιουργό και τραγουδιστή, τόνισε ότι «είχε την ατυχία να έχει πατέρα τον Πάριο», εννοώντας ότι θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα χωρίς κάποιοι να θυμούνται πολύ συχνά ότι προέρχεται από το δικό του μουσικό «τζάκι».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates