Ο Γιάννης Αγγελάκας αρνείται να παίξει αν δεν παίξουν οι Rotting Christ

Έντονη αντίδραση στην ματαίωση της σημερινής εμφάνισης των Rotting Christ λόγω «τεχνικών προβλημάτων».
Σημειώνεται ότι το όνομα του Γιάννη Αγγελάκα ενεπλάκη καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένη στον ίδιο χώρο η συναυλία του, η οποία όμως θα γινόταν κανονικά.

Ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει ανοιχτά θέση, με ανακοίνωσή του, εναντίον των ποικίλων αντιδράσεων από ακροδεξιούς και παραεκκλησιαστικούς κύκλους της πόλης για την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης metal συγκροτήματος.

Η ανακοίνωσή του είναι η εξής:

Rotting Greece

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.

Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.

Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας

Τη δική του εκδοχή είχε δώσει εχθές μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων για την ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates