Ναταλία Ρασούλη προς ΑΕΠΙ: «Θα γίνει χαμός»

Το μήνυμα της τραγουδοποιού και κόρης του Μανώλη Ρασούλη για το πάγωμα των πληρωμών από την ΑΕΠΙ.
20/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΕΠΙ θέλει να πληρώσει αλλά δεν μπορεί. Οι λόγοι εξηγούνται σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, μαζί και με τις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των δημιουργών.

Η Ναταλία Ρασούλη, ερμηνεύτρια αλλά και δημιουργός, αντέδρασε με τον τρόπο της ανεβάζοντας το εξής μήνυμα στο Twitter απευθυνόμενη προς την ΑΕΠΙ: «Δεν πληρώνουν δικαιώματα, θα γίνει χαμός!»
PRINT SCREEN

Η ανακοίνωση της ΑΕΠΙ προς τα μέλη της


«Επιπλέον της υφιστάμενης δέσμευσης των εταιρικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ από τη ΦΑΕ (που έγινε για «προληπτικούς» - και μόνον - λόγους υπέρ του Δημοσίου), σήμερα προέκυψε αιφνιδίως πρόσθετη δέσμευση από την Eurobank των υπολοίπων διαθέσιμων στους εταιρικούς λογαριασμούς της ΑΕΠΙ, σε όλες τις συνεργαζόμενες με αυτήν τράπεζες.

Η ενέργεια αυτή της Eurobank έλαβε χώρα χωρίς καμμία προειδοποίηση της ΑΕΠΙ και παρά την ύπαρξη υπέρ της τράπεζας πρώτης προσημείωσης ακίνητης περιουσίας, η οποία και διασφαλίζει πλήρως την αξία του δανείου, που έχει χορηγήσει προς την ΑΕΠΙ.

Αυτή η άκρως επιθετική και εξαιρετικά αμφίβολης νομιμότητας κίνηση της Eurobank μας προκαλεί τεράστια έκπληξη και σοβαρές επιπλοκές στην ομαλή καταβολή των δικαιωμάτων, που η ΑΕΠΙ διανέμει αυτήν την περίοδο.

Λόγω αυτής της απρόβλεπτης και εξαιρετικά δυσάρεστης κατάστασης, οι πληρωμές δικαιωμάτων θα συνεχιστούν αμέσως μόλις αποκατασταθεί η ομαλή πρόσβαση στα τραπεζικά διαθέσιμα της ΑΕΠΙ.

Η ΑΕΠΙ προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση και ομαλότητα των πληρωμών».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates