Μουκίδης: «Ο Σφακιανάκης συνεχίζει να λέει τα τραγούδια μου. Θα κινηθώ νομικά…»

(VIDEO) «Υπάρχουν τα βιντεάκια…».
Ο Ο δημιουργός Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη.

Εκεί ο Μουκίδης αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη και την «απαγόρευσή» του προς τον ερμηνευτή να ερμηνεύει 46 τραγούδια που έγραψε για εκείνον.

Δήλωσε σχετικά ο Μουκίδης:

«Πέρυσι που είχα στείλει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη να μη λέει τα τραγούδια μου, το τήρησε στις εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, μετά όμως άλλαξε γνώμη…

Του έχω απαγορεύσει 46 τραγούδια και από αυτά λέει 7 τώρα που έχουμε καταγεγραμμένα σε βιντεάκια και λέει και κανά δυο ακόμα πότε πότε… τα οποία δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει αφού του έχω πει να μην τα λέει. Τα λέει σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είχα στείλει το εξώδικο όταν αποκάλεσε όλους τους Έλληνες τεμπέληδες. Ήταν άξιος να λέει τα κομμάτια μου όταν του τα έγραψα, τώρα θεωρώ ότι δεν είναι, ας μου αποδείξει ότι είναι. Εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά, εφόσον είδα ότι δεν συμμορφώθηκε.

Έχουμε χρόνια να επικοινωνήσουμε με τον Νότη Σφακιανάκη. Με στεναχωρεί που είχε αυτή την κατάληξη αυτή η σχέση, δεν είμαι αναίσθητος...

Αυτά που είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι απίθανο να είναι ψέματα. Ο συγκεκριμένος (δηλαδή ο Σφακιανάκης) χρησιμοποιεί κάτι τέτοιες τακτικές».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates