Κραουνάκης: «Το γ@@@σι έχει τελειώσει. Το παιχνίδι όχι»

«Οι μεγαλύτερες φωνές είναι της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελένης Βιτάλη».
21/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Εκεί ο συνθέτης, ερμηνευτής και περφόρμερ αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό του τόπου, στο τραγούδι φυσικά αλλά και στα προσωπικά του.

Στην ερώτηση αν παραμένει ενεργός ερωτικά ο Κραουνάκης απάντησε: «Το γ@@@σι έχει τελειώσει. Το παιχνίδι όχι».

Αργότερα πάλι μετά από πάσα του Δανίκα πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή εξαντλείται (το σεξ). Στη συνέχεια η σχέση διατηρείται με το συναίσθημα. Αλλά αυτό το δέσιμο δεν κρατάει πολύ. Ένα πρωί ξύπνησε ένας, ο άλλος εαυτός μου, και μου ζήτησε τα ρέστα. Που πας ρε φίλε, αφού δεν νιώθεις κάτι; Έ; Που πας ξυπόλητος στ’ αγκάθια;».

Για τους σημερινούς πολιτικούς ο Κραουνάκης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα σου φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι θέλω να πω. Το παράδειγμα του Χαρίλαου Φλωράκη. Ήταν βλάχος με τα όλα του, αλλά η διαθήκη με τις τέσσερις όλες κι όλες φράσεις έγραψε ιστορία. Μνημείο εσωτερικότητας, πνευματικότητας, σεμνότητας και ήθους. Πως έγινε αυτό; Επειδή ήταν αυθεντικός κομμουνιστής. Όχι δήθεν και πέτσινος. Άντε στο διάολο πια. Τους βαρέθηκα».

Όσον αφορά τα του τραγουδιού ο Κραουνάκης υπογράμμισε: «Οι μεγαλύτερες φωνές είναι της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελένης Βιτάλη».

Για το δικό του «τρόπο», είπε: «Πρέπει να ξέρεις ότι ακόμη και συνθέσεις άλλων να τραγουδήσω, τους γ@@@σα. Χωρίς να το επιδιώξω καθόλου. Όπως έχω κάνει με το Φίλα με, του Παπαδόπουλου και του Μπαλαχούτη. Και στην αρχή δεν το ήθελα. Τώρα γράφω δυο τραγούδια για τον Γιάννη Πάριο. Α, να μην ξεχάσω να αναφέρω και την Άννα Βίσση. Μ’ αρέσει, γουστάρω την ενέργειά της».

Τέλος ο Κραουνάκης προσκάλεσε το Δανίκα στις παραστάσεις του στις Γραμμές: «Έλα, εγώ στη σκηνή με άντρες αλλά από κάτω υπάρχουν πολλά κορίτσια».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates